Hi! Ik ben Saskia Keizers, TaalTut

Ik kon eerder schrijven dan fietsen. Logisch ook; fietsen was nooit mijn hobby. Maar schrijven wel! De ontdekking van het alfabet, waarmee mijn wereld ineens zo veel groter werd, was bijna magisch. Door te lezen kon ik mijzelf verrijken.

De stap naar zelf schrijven was niet zo groot. Eerst schreef ik mijn lievelingsboek over: De Metro van Magnus van Joke van Leeuwen. Keurig in een schriftje, met gekleurde gelpennen. Daarna kreeg ik de oude typemachine van mijn vader cadeau. Op mijn roze kamertje rammelde ik urenlang allerlei verhalen bij elkaar.

Op de basisschool mocht ik ook schrijven. Wanneer ik mijn schoolwerk af had, mocht ik door met mijn échte werk: mijn verhalen. Meester Ab Ravestein zag hoe ik daarvan groeide en gunde mij die ruimte. Een meester die zijn leerlingen zag. Stuk voor stuk.

Door hem ben ik uiteindelijk ook het onderwijs in gegaan. Zijn voorbeeld was mijn inspiratie. Na mijn opleiding Nederlands/Tekstschrijven studeerde ik af aan de Pabo en gaf ik zelf les. Taal was mijn lievelingsvak. Stelopdrachten een feestje! Van peuter tot puber heb ik voor me gehad. En toch bleef daar het gevoel dat er iets ontbrak. Ik wilde ook zelf weer schrijven.

Zo is TaalTut ontstaan, mijn schrijfbedrijf. Met veel liefde voor letters schrijf ik voor ondernemers. Ik schrijf webteksten die ervoor zorgen dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt. Jouw website en je sociale kanalen mogen stralen, door woorden die raken. Ik schrijf ze graag voor jou.

Zullen we kennismaken?
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Copyright © 2022        Algemene voorwaarden       Aanvullende Algemene Voorwaarden Taaltut    •   Privacyverklaring   •   Disclaimer   •   Contact   •  Website: ROYALwebsites