Schrijven voor bedrijven:
SEO-teksten die werken.
Webteksten die converteren

Een goede website lééft. Jouw bedrijf ontwikkelt zich voortdurend en daar hoort een actuele website bij. Die schrijf ik voor jou. Ik zet jouw aanbod in de spotlight, vertel het verhaal achter jouw bedrijf en zorg ervoor dat mensen nieuwsgierig worden naar jouw product.
 

Schrijven voor het internet vraagt om een andere benadering van tekst en doelgroep. De lezer heeft over het algemeen maar weinig geduld en klikt graag snel door naar de pagina waar hij werkelijk naar op zoek is. Ik schrijf SEO-teksten die voor conversie zorgen. Want daar is jouw website voor bedoeld!

Vergroot je online zichtbaarheid door krachtige, waardevolle teksten op je website. Van één pagina, tot een volledige website: alles is mogelijk.

TaalTut tikt het!
Wil je ook het bouwen van je website uitbesteden? Dan heb ik een mooie deal voor je:
Dit zeggen anderen over mij:
Esmeralda  |  Veritas Advies

Via Instagram stories deed ik een oproepje voor een tekstschrijver. De eerste die meteen (en onwijs enthousiast) reageerde was Saskia. We volgden elkaar al een tijdje en na een kort chatgesprek vroeg ik of ze mij een offerte kon sturen. De opdracht was haar direct duidelijk en er rolde een offerte mijn mailbox in. Ik was meteen enthousiast (ze was supersnel, houdt dus van aanpakken net als ik en haar schrijfstijl sprak me aan) en ik zei dan ook binnen 10 minuten meteen ja op de offerte. Een onwijs toffe en gezellige samenwerking volgde. Ik heb het idee dat Saskia mij al járen kent, de teksten zijn on point en feedback past ze direct en goed toe. De webteksten waren nog niet af of ik had al 2 nieuwe aanvragen bij haar neergelegd. Inmiddels heeft ze ook een 3e en 4e opdracht van mij binnen. En dat allemaal in krap anderhalve maand. Ik zeg: Saskia; onwijs bedankt!
SEO-tekstschrijver
SEO is een belangrijk middel om je website hoog in Google te laten scoren. Al mijn teksten zijn SEO-geoptimaliseerd. Ik doe een zoekwoordenonderzoek en verwerk de resultaten in mijn webteksten.

Maar naast het gebruik van de juiste zoektermen op de juiste plaats, is relevante content steeds belangijker om hoog te eindigen bij de zoekresultaten. Het is jouw verhaal dat telt en moet leiden naar conversie. Want daar gaat het uiteindelijk om: de lezer aanzetten tot actie.
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Copyright © 2022        Algemene voorwaarden       Aanvullende Algemene Voorwaarden Taaltut    •   Privacyverklaring   •   Disclaimer   •   Contact   •  Website: ROYALwebsites